Nadzienia cukiernicze
Nasze mleczne masy cukiernicze to gotowe rozwiązania produktowe. Są to nadzienia typu kajmak, toffi argentyńskie czy Dulce de leche. Masy o ciepłej karmelowo-miodowej barwie powstałej w wyniku długotrwałego ogrzewania.
Są bardzo praktyczne w użyciu. Nie nasączają ciast. Można je stosować zarówno na powierzchnię jak i do przekładania. Poza tym, można je dozować zarówno ręcznie jak i mechanicznie. Można je zamrażać bezpośrednio jak i w wyrobach. Ale przede wszystkim, można znacznie zaoszczędzić swój czas, mając zawsze pod ręką gotowy produkt.
Do przekładania. Do nadziewania. Do dekoracji.
Nasze doświadczenie. Twoja inwencja.™
Z wyjątkiem oferowanych przez nas produktów termostabilnych, wszystkie nasze nadzienia można mieszać na przykład z budyniem, śmietanką do ubijania czy tłuszczami cukierniczymi. W ten sposób masa, jakiej Państwo potrzebujecie, będzie miała pożądany przez Was smak, barwę i konsystencję.
W naszej ofercie znajdują się:
- Mleczny krem TOFFI,
- Mleczna masa TOFFI termostabilna (TOFFI T),
- Mleczna masa TOFFI o twardej konsystencji (TOFFI P),
- Nadzienie o smaku czekoladowym,
- ToffiFix™ - nadzienie cukiernicze termostabilne.
Polecamy także SeroFix™ - termostabilne cukiernicze nadzienie twarogowe.